Nieuwe website


Je wilt een website laten maken. Een website waarin andere mensen jou herkennen. Ik start met een analyse van de bestaande website en vervolgens bepalen we waar de nieuwe website aan moet voldoen.

Ik gebruik professioneel ontworpen thema’s, deze bepalen hoe de website eruit ziet. Binnen een thema zijn veel zaken aan te passen. Daarmee krijgt jouw website toch uitstraling die bij jou past. Het resultaat is een unieke website die voldoet aan alle moderne eisen.

Jouw investering is € 1495,-

Onderhoud


Je website heeft regelmatig technisch onderhoud nodig. Door het plaatsen en verwijderen van artikelen en afbeeldingen kan een website vervuilen. Uiteindelijk loopt de website vol en wordt hij traag.

Verder worden er ook updates uitgegeven. Deze updates vergroten de veiligheid en verbeteren de techniek van je website. Zorg voor de veiligheid van je website en je hebt er langer plezier van.

Ik maak back-ups en voer beveiligingsupdates uit. Zo blijft jouw website technisch in topconditie. Ik werk met drie onderhoudspakketten waar je website een heel jaar lang technisch onderhoud krijgt. Jouw investering is € 195,- / 295,- / 550,-.

Tekstbeheer


Het beheren van je website kost veel tijd, zeker als het niet je dagelijkse bezigheid is. Als je het beheer uit handen geeft, houd jij tijd over om andere dingen te doen.

Je stuurt mij de tekst en afbeelding(en) en ik zorg dat deze verwerkt worden in je website. Ik hou daarbij rekening met opmaak, leesbaarheid en vindbaarheid.

Afhankelijk van hoe vaak je iets wilt aanpassen op je website, kun je gebruik maken van een jaarpakket op maat. Je kunt ook per aanpassing een beroep op me doen. De investering is dan € 60,- per uur, met een minimaal tarief van 15 minuten.